ecigaretsmoking.dk – Danmarks bedste e-cigaret

Køb din nye e cigaret her, se også vores store udvalg i e juice samt de mange nye elektroniske cigaretter

ecigaretsmoking.dk – Danmarks bedste e-cigaret - Køb din nye e cigaret her, se også vores store udvalg i e juice samt de mange nye elektroniske cigaretter

E-cigaret med nikotin

E-cigaret med nikotin er det helt perfekte til dig, der ønsker at kvitte cigaretterne. Med en e-cigaret med nikotin mærker du overhovedet ikke, at du er på rygeafvænning. Du opnår oven i købet rettigheden til at bære titlen: Ikke ryger! Eftersom det ikke er røg der kommer ud af e-cigaretten men derimod damp, kan man ikke just kalde dig for en rygere. Du indtager stadig det behov din krop har brug for, nemlig nikotinen. Men på længere sigt, vil e-cigaretten med nikotinen blive byttet ud mod andre e juice med aromastoffer helt uden nikotin. Derefter burde der ikke være nogen problemer med at stoppe fuldstændig. Og den dårlige vane med at sidde med noget i hænderne, forsvinder helt af sig selv. Så er det bare at komme i gang med en forbedret og sundere livsstil, hvis man vil. En e-cigaret med nikotin kan både bruges af garvede rygere samt nybegyndere.

Fakta om en e-cigaret med nikotin

En e-cigaret er en kinesisk opfindelse og er et alternativ i stedet for en almindelig cigaret. E-cigaretten har mange navne og fås i mange forskellige udgaver. Nogle e-cigaretter er udformet så de ligner helt almindelige cigaretter, andre e-cigaretter har forskellige længder, nogle fås i krome, nogle har en lys diode i spidsen der lyser mens man suger. I nogle e-cigaretter, kan man ligefrem se, hvor meget e-juice der er tilbage, før den på ny skal genopfyldes. Nogle har en tæller på, så man kan aflæse, hvor mange sug man inhalerer. Andre kan man justere volten på, så man selv kan vælge hvor meget damp man suger ind. En e-cigaret består af 3 dele. Et mundstykke som du suger i, og som kan udskiftes. En atomizer (forstøver der omdanner væsken til damp) samt et batteri med LED.

Hvad er E-cigaret med nikotin

Inde i atomizeren påfyldes noget væske der kaldes e-juice. E-juice fås bla. med eller uden nikotin. E-juicen fyldes i atomizeren, der derefter omdanner væsken til damp, som i øvrigt er helt ufarligt. Du inhalerer altså dampen som du puster ud, som var det cigaret røg. Du får samtidigt det halskrads, så du ikke mærker, at det rent faktisk er en e-cigaret med nikotin du inhalerer. En E-juice fås en beholder der nemt dryppes ned i kammeret på atomizeren. Det fås med mange forskellige smagsvarianter og flere forskellige nikotin styrker. E-cigaret med nikotin er en af de muligheder man kan få med e-juice.

Ved at ryge e-cigaret med nikotin skåner du dit helbred for mere end 4.000 giftstoffer. Der er ingen rygelov mod e-cigaretter og det betyder, at du må ryge på alle de steder, hvor der ellers er rygeforbud. Dit hjem og dine negle bliver heller ikke nikotingule ved at dampe på en e-cigaret med nikotin.

Du vil hurtigt mærke, at dit normale pengeforbrug, bliver drastisk nedsat, når du i stedet bruger en e-cigaret med nikotin. Og det er da lidt sjovere, at bruge dine penge på andet, end at se dem gå op i røg.