ecigaretsmoking.dk – Danmarks bedste e-cigaret

Køb din nye e cigaret her, se også vores store udvalg i e juice samt de mange nye elektroniske cigaretter

ecigaretsmoking.dk – Danmarks bedste e-cigaret - Køb din nye e cigaret her, se også vores store udvalg i e juice samt de mange nye elektroniske cigaretter

E juice

E juice, e liquid, smoke juice, rygevæske

Det er lige meget hvor god en e cigaret man har, hvis rygevæsken ikke smager godt. Hele smagsoplevelsen kommer fra e juicen. Det handler om at finde netop DEN smag som du foretrækker. Udvalget af e juice er eksploderet inden for det seneste år, og der er kommet en lang række smagsvarianter til. Her er et lille udpluk af varianterne: Diverse tobakssmag som fx Prince, Menthol, Cecil osv., tyggegummi / slik smag, alverdens slags frugtsmag, mint, karamel, kaffe, piña Colada, skumfiduser osv osv osv. Ja det lyder måske helt underligt, hvis man fortæller nogen, at man damper på fx vingummi eller tuttifrutti. Man kan få rygevæske både med og uden nikotin. Der findes kvalitets e-juice både på nettet og i butikker, men der findes også dårlige e juice der smager knapt så godt.

Vi tør godt stå inde for de kvalitets e juice vi forhandler her på siden, de har heller ingen tvivlsomme ingredienser.

De fleste nybegyndere starter som regel med den smag, der minder mest om den tobakssmag, de kender fra deres almindelige cigaret. Vi anbefaler at du undlader at påfylde en anden e juice smag i den samme atomizer/beholder, hvor du lige har haft en slags e juice smag i. Det bliver ikke en god rygeoplevelse, når to forskellige smagsvarianter blandes sammen.

Du skal være velkommen til at besøge vores side igen og evt. komme med en bedømmelse af den e juice du har købt og afprøvet. Det kan måske hjælpe andre med at finde en god smagsvariant.

Hvad består E juice af

E juice består som regel af en blanding af naturlige smagsstoffer/aromaer som stammer fra tobak eller frugt ekstrakt. Propylenglycol som er med til at danne den kunstige lugtfrie røg uden tjære og kulilte. Destilleret vand samt glycerin. Prisen på en flaske e juice med nikotin ligger på omkring de hundrede kroner, nogle koster mere, andre koster mindre.

Køb E juice med nikotin

Det handler om at finde den rette nikotin styrke at starte på. Får du for lidt nikotin, får du ikke dækket dit nikotin behov. Får du for meget nikotin, risikerer du hovedpine eller kvalme.
Ved et dagligt forbrug af:
5-10 cigaretter: 11 Mg e juice eller mindre
10-20 cigaretter: 18-24 Mg e juice (afhængig om det er med eller uden filter)
20 eller herover: 24- Mg e juice

E juice med nikotin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start med den nikotin styrke som passer dig ifølge skemaet. Trap herefter ned til en lavere nikotin styrke, og sådan fortsætter det indtil du til sidst ikke behøver mere nikotin. Du kan herefter fx vælge droppe eller sælge din elektronisk cigaret, for når du ikke længere er afhængig af nikotinen, er den strengt taget ikke nødvendig.

Sådan påfyldes en e cigaret
Skru toppen af atomizeren/beholderen, og sørg for det hvide vat er øverst. Hæld forsigtigt e juicen ned i atomizeren. Undlad at fylde helt op. Skru toppen på igen og din elektroniske cigaret er klar til brug. Det er forskelligt fra bruger til bruger, hvor lang tid væsken i beholderen rækker.