ecigaretsmoking.dk – Danmarks bedste e-cigaret

Køb din nye e cigaret her, se også vores store udvalg i e juice samt de mange nye elektroniske cigaretter

ecigaretsmoking.dk – Danmarks bedste e-cigaret - Køb din nye e cigaret her, se også vores store udvalg i e juice samt de mange nye elektroniske cigaretter

Rygestop

Tips og forslag til at hjælpe dig stoppe med at ryge
Alle vegne kan man finde artikler og rapporter, der hver har forskellige måder at hjælpe dig med rygestop. Rygning anses som værende en af menneskeheden største fjende. Selv efter så mange annoncer og reklamer, der understreger nok om betydningen for rygning, har der ikke været noget specifik fald i antallet af rygere på verdensplan. Ønsker du at stoppe med at ryge, vil du på denne side, finde interessante tips og ideer, som måske kan hjælpe dig med at opfylde dit ønske om rygestop. Den første og vigtigste ting at huske er, at det er bedre i det hele taget ikke at begynde at ryge, frem for at starte og derefter forsøger at holde op. Her tænker jeg på festrygere, der tror de kan slippe af med denne vane når de vil. Har man først røget og stopper med det, for derefter at begynde med fest rygning, er løbet nærmest kørt, og nogle vil før eller senere begynde at ryge igen.

Rygestop nu

Nedtrapning – reducere antallet af cigaretter du ryger, som vil føre til rygestop.
Dog er det sjældent at dette har en længerevarende og succesfuld rygestop. Du reducerer antallet men på et tidspunkt, vil du måske komme tilbage til din gamle vane, og afbryde dit rygestop. Faktum er, at selvom der er så mange forskellige tips og råd, der hævder at hjælpe dig med at holde op med at ryge, handler det udelukkende, om du er klar til at gøre det eller ej. Det er op til dig selv, hvad der kommer til at hjælpe dig, med at komme igennem dit rygestop, og ingen andre har nogen at skulle have sagt. Flertallet af rygere, stopper måske først med deres rygestop, efter deres krop begynder at reagere på deres hensynsløse rygevaner, og begynder at indlede forskellige former for sygdomme.
For dem der finder det virkelig svært at holde op med at ryge, er der alternativer som bl.a. medicin, plastre, hypnose, akupunktur, rygestop piller eller den smarte elektroniske cigaret- læs mere på E cigaret
Det er vigtigt at have tålmodighed og tro på sig selv. Hvis grunden for ikke at stoppe med at ryge er, at du måske kan risikere at tage på i vægt, så er følgesygdommene forårsaget ved rygning meget værre. Du kan sagtens gennemføre et rygestop uden at tage på i vægt. Det kræver blot lidt omtanke hvad du putter i munden. Drik masser af vand, få noget motion, hold dig beskæftiget og hold igen med den søde tand.
Hvis frygten for fiasko, at du ikke tror du kan gennemføre et rygestop, afholder dig at stoppe, findes der meget værre ting i livet. Der findes også ting i livet, der er mere værd at bruge sine penge på, end dyre cigaretter. Op på hesten igen og kæmp videre. Det skal nok lykkes på et eller andet tidspunkt. Tænk over at rygning afkorter dig liv. Man lever kun én gang, det er med at få det bedste ud af det.

Prøv et rygestop idag

Der er altid en selv-tilfredshed man får, når man udretter noget godt. Hvis du prøver med et rygestop, kan du få den samme tilfredshed og du vil altid være stolt resten af dit liv. Du giver dine kære en god grund til at være glade på dine vegne, og de vil være meget stolte over at se, at du har gjort det. Tro på dig selv, du kan godt gennemføre et rygestop.